Taking too long? Close loading screen.
A-spect. Bygg(a) kunskap.

bbb

Varför A-spect?

Vi gillar det vi gör, vi respekterar människor och deras åsikter. Vi arbetar med att bygga individers kompetens och samtidigt företagets framgång.

– VD, Christopher Jasner

Branscherfarenhet

Företaget A-spect skapades tack vare visionen och övertygelsen om att kunskap och framgång är till för alla, oavsett förutsättningar. Vi ville skapa utbildnings- och arbetsmöjlighet för alla som är villiga att arbeta för sin framgång oavsett ursprung och förutsättningar. Vi tror också att arbetet inom byggsektorn kan vara både intressant och säkert, så länge vi ger oss själva och andra runtomkring en chans att arbeta på goda villkor.

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar och konsulttjänster inom byggsektorn för såväl svenska samt utländska företag som vill verka på den svenska byggmarknaden. Vi kan den svenska byggbranschen samt andra kulturer och är den naturliga länken mellan svenska och utländska företag och organisationer – oavsett om det handlar om den dagliga kommunikationen, uppgörelser, behörigheter eller tillstånd.

Kunskap och passion

Teoretisk kunskap och många års praktisk erfarenhet från olika positioner inom stora svenska byggbolag, ger dig en försäkran om att vår hjälp är värdefull. Vi uppdaterar ständigt vårt vetande om lagar och regler och är i oavbruten kontakt med statliga institutioner och experter inom branschen. Det vi gör är inte bara ett jobb. Det är vår passion.

Ett samarbete med oss innebär att du får tillgång till kompetens och effektivitet. Många års erfarenhet av genomförande av projekt av olika storlek och på olika marknader samt många nöjda kunder är ett bevis på att vår hjälp är värdefull. Välkommen till A-spect!

Våra Kunder

Vi arbetar med krävande kunder som uppskattar hög kvalitet, trygga leveranser och erfarenhet. Vi använder till fullo vår kompetens för att bemöta behoven hos varje kund. Ett bevis på tillförlitligheten i våra tjänster är mångåriga samarbeten med välrenommerade företag och myndigheter.