Utbildningar och seminarier 2021


Utbildningar och seminarier 2021

Nytt år och nya möjligheter!

Vi välkomnar varmt det nya året, 2021!

Vi arbetar på för fullt sedan den 4 januari och erbjuder både öppna utbildningar – som ni hittar i vår utbildningskalender – samt även individuella kundbeställningar. Merparten av våra utbildningar som vi erbjuder idag är lärarledda on-line utbildningar, med möjlighet till direkt dialog med våra instruktörer. Vi har lärt oss en hel del under vårens snabba omställning och arbetar kontinuerlige med förbättringar för att kvaliteten i de digitala utbildningarna skall vara så hög som möjlighet. De fysiska träffarna och utbildningarna genomförs endast när andra alternativ inte är möjliga och med stort fokus på skydds- och säkerhetsåtgärder. Vi ser fram emot en ökning av fysiska möten över tiden när Covid-19 situationen är under kontroll.

I mars påbörjar vi vår nya Skyddsombudsutbildning, som även kommer att erbjudas på polska och engelska. Enligt den svenska arbetsmiljölagen skall skyddsombud utses på alla arbetsplatser med 5 eller fler anställda. Skyddsombud har rätt till utbildning och ledighet i den omfattning som behövs för uppdraget med bibehållen lön. Vi återkommer inom kort med mer information och utbildningsdatum.

Även vårens seminarier /webinarier kommer att publiceras inom kort i utbildningskalendern samt även på vår Facebook sida – håll utkik!

Vi hoppas på ett något fridsammare, men ändå intressant år när det gäller utbildningar och nya uppdrag. Och önskar er alla detsamma! Som vanligt kommer vi hålla vår hemsida och FB  med nyheter och intressanta artiklar från byggsektorn.

På återseende!

Christopher Jasner

 

Byggutbildningar och kurser på A-spect Stockholm